2014. június 13., péntek

Kritika - Bloody Romantic | 1

Kattints a képre, hogyha megszeretnéd nézni a blogot!

Fejléc:


Színösszeállítás: A színösszeállítás tetszik, mivel imádom a kéket. Mondjuk, hogyha nem kék lenne, hanem mondjuk rózsaszín - amit gyűlölök -, akkor is tetszene, hogyha így lenne elrendezve.

Modulok: Nincsenek olyan sok moduljaid, de a chat-es kód igazán tetszik, eléggé egyedi! A cím alatt a szöveget nem annyira lehet elolvasni, szóval szerintem nagyobbíts rajta.

Egyebek: Tetszik a linkeffekt. A modulok háttere is elég jó. Egyébként látszik, hogy mennyire értesz a kódokhoz, hogyha ezt az egészet azokból csináltad. Mondjuk gondolom volt egy alap, és te azokat átírtad. De, hogyha nem így van, akkor elég ügyes lehetsz.

Összességében: A blogodon minden passzol, minden jól néz ki, és úgy jó, ahogy van. Látom vannak ám kommentjeid, szóval nem tagadom, biztos jól is írsz. Tehát tényleg minden tökéletes. Egy dolog nem tetszik: a kurzor. Az kurzorod olyan, mintha kisebbíteni/nagyobbítani szeretnél a képet, és ez nem nagyon tetszik. De a többi dologgal minden rendben van!
Pontozás: 10/9,5

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a kritikát! ^^ A html-kódnál van egy alapsablon, de ez kábé olyan, mint a blogspot nyújtotta alapsablon, amit aztán teljesen személyre kell szabni - három hosszú éjszakát dolgoztam vele, és nagyon örülök, hogy tetszik a végeredmény! A kurzornál bevallom, elrontottam valamit, de most már ideje kijavítanom... köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!

    VálaszTörlés